Hallo Raymond,

Jammer genoeg, heb ik nog niet veel tijd gehad om de dingen, die je me hebt geleerd, in praktijk te brengen. Eigenlijk heb ik alleen wanneer dat echt nodig was, foto’s gemaakt. Uiteraard wel met mijn nieuwe, superfijne camera. Ik ben nog altijd heel blij, dat je die voor me hebt gevonden. Nogmaals hartelijk bedankt daarvoor.

De foto’s, die ik heb gemaakt, heb ik, voor zover nodig, bewerkt met Lightroom 5. Inmiddels heb ik al wel de grote voordelen RAW ontdekt. Maar, zoals gezegd, de tijd ontbreekt me om al het geleerde echt in de praktijk toe te passen. Ik hoop daar in de zomervakantie meer gelegenheid voor te krijgen.

De opbouw en presentatie van de cursus is uitstekend. Het niveau is voor een beginneling als ik prima.

Je bent deskundig en je enthousiasme is aanstekelijk. De onderdelen van de cursus komen alle aspecten, die belangrijk zijn voor de beginnende fotograaf, aan bod. De uitleg is duidelijk en motiverend. De lesstof ligt bovenaan op mijn bureau en als ik even iets moet nakijken kan ik direct terugvinden wat ik nodig heb.

Zoals gezegd, zal ik – als ik daar de tijd voor heb – het geleerde meer in de praktijk gaan toepassen. De cursus voldoet zeker aan wat ik ervan had verwacht en – als dat ter sprake komt – zal ik deze aanbevelen, want ook de prijs/kwaliteit is uitstekend.

Persoonlijk heb ik geen behoefte aan een vervolg, want voor wat ik wil met fotografie – heb ik (voorlopig?) voldoende geleerd.

Met een hartelijke groet,

Carla