Algemene informatie

Samen een wandeling in het bos maken en macrofoto’s maken.

U wordt begeleid door een ervaren enthousiaste fotograaf die u zal voorzien van tips, tricks en een helpende hand.

Heeft u geen macro spullen, dan kunt u tijdens deze workshop, gebruik maken van professionele macro apparatuur van Schrave Multi-Media. (Nikon, Canon en Olympus). De fotograaf zal een Canon en twee Olympus camera (voorzien van topklasse macro lenzen) meenemen. Ook neemt hij enkele kwalitatief hoogwaardige voorzetlenzen mee en verloopringen.

In één zin:

Een gezamenlijke wandeling om onder professionele begeleiding ervaring met macro fotografie op te doen.

Uitgebreide beschrijving

Route en data:

Op de kalender staan de wandelingen en vertrekpunten vermeld. Geef u op voor de wandeling waar u graag aan mee wilt doen. Dat kan via de contactpagina. Wilt u graag met een eigen groepje meegaan (b.v. vrienden/vriendinnen, fotoclub, personeelsfeest, bedrijfsuitje etc) dan kunt u het beste even contact met ons opnemen, dan gaan we er samen iets bijzonders van maken. Ook als u graag ergens anders in NL of daarbuiten met Schrave Multi-Media een macro wandeling wilt doen kunt u contact met ons opnemen.

Als een wandeling in de kalender staat aangegeven, dan gaat die ook echt door. Ook als er maar één deelnemer is die zich heeft opgegeven !! Alleen bij slecht weer (regen) zal de wandeling geannuleerd worden. De deelnemers krijgen dan een persoonlijk bericht via email of telefoon als het nummer bij Schrave Multi-Media bekend is.

Eten en drinken onderweg:

Schrave Multi-Media verzorgt bij aanvang een kopje koffie of thee met wat lekkers. U neemt zelf het nodige aan eten en drinken voor onderweg mee.

De wandeling:

De wandeling op zich zal ongeveer drie uren duren, dus gelegenheid genoeg om veel foto’s te maken van al het kleine wat we gegarandeerd tegen zullen komen. De begeleidende fotograaf zal tijdens de wandeling de groep voorzien van adviezen, uitleg, tips en tricks om de speciale uitdagingen bij macro fotografie te tackelen.

De door de fotograaf meegenomen macro apparatuur kan uitgeprobeerd worden, dat is echt uniek !!

Wat is handig om mee te nemen:

Natuurlijk een fotocamera. Dat kan een spiegelreflexcamera zijn, maar ook een systeem- of compact camera. De laatste heeft meestal geen verwisselbare lens, dus dan is het handig als er een macro instelling op zit. Zie gebruiksaanwijzing.

Verder gewone wandelkleren en wandelschoenen. We zullen vaak op de grond liggen, dus als u dat prettiger vindt kunt u een stuk plastic (opengeknipte vuilniszak) meenemen en daarop gaan liggen. Heeft u een statief dan die meenemen. Een zak gevuld met gedroogde bonen of rijst kan goed dienst doen als stabiele ondergrond als de camera heel laag moet.

Is het muggentijd, dan kan DEET die beestjes op afstand houden. Het gebruik van lekkere luchtjes en geparfumeerde zeep trekt vliegend gespuis aan. Een zonnebril als het erg zonnig weer is.

De kosten

Deze workshop kost €25,- per persoon. U kunt het bedrag bij het vertrekpunt van de wandeling aan de fotograaf betalen. U kunt ook pinnen.

Wilt u het bedrag liever overmaken, dan kunt u dat bij uw aanmelding aangeven. U krijgt dan de betaalgegevens.

Wat vinden onze cursisten?

Vele cursisten gingen u al voor. Lees hier enkele ervaringen van cursisten die de workshop Macro Fotografie van Schrave Multi-Media volgden.

TIP:

Geef een fotocursus, workshop, fotoshoot of fotowandeling van Schrave Multi Media kado!!

(klik op het plaatje voor een voorbeeld)